Den fysioterapeutiske undersøgelse

Hos FysioDamark Brønderslev tilrettelægges den fysioterapeutiske behandling altid på baggrund af en grundig undersøgelse af dit problem. Denne undersøgelse rummer en samtale om, hvad du oplever og hvor du føler dig begrænset, kombineret med en fysisk undersøgels af din krop og din bevægelse, hvor vi finder frem til kilden og årsagen til dine smerter. Du skal derfor regne med at afsætte ca. 45 minutter til første konsultation. Er der behov for opfølgende konsultation vil disse typisk vare ca. 30 minutter.

Dit mål er vores mål

Med afsæt i undersøgelsen opstiller vi i fællesskab et mål og en plan for dit behandlingsforløb. Derved sikres for det første, at behandlingen vil være effektiv, og for det andet, at forløbet er målrettet netop dine problemer, ressourcer og behov.

Som regel kan du forvente, at vi vil arbejde hen mod dit mål ved hjælp af en kombination af træning & øvelser, råd & vejledning, manuel terapi og nogle gange supplerende behandling (fx shockbølgebehandling)

Det er vores ambition at gøre dig i stand til at håndtere din egen situation, så du ikke får brug for hjælp igen i fremtiden.

Jeg har problemer med…

At opleve rygsmerter er utrolig almindeligt, og smerterne kan variere fra irriterende til invaliderende, men vi har heldigvis erfaring med hele spektret. Behandling af rygsmerter er noget, der desværre mange steder er baseret mere på tradition end på viden, men hos FysioDanmark Brønderslev gør vi en dyd ud af at holde os opdateret med nyeste viden, så vi kan give dig den absolut bedste behandling. Alle vores fysioterapeuter er specialuddannede inden for undersøgelse og behandling af rygsmerter.

80% af alle danskere har eller kommer til at have rygsmerter. Hvis du er en af dem og du føler, at dine smerter begrænser dig, så book en konsultation med det samme!

Omkring halvdelen af alle voksne kommer til at opleve nakkesmerter. Nakkesmerter kan være forstyrrende og begrænsende både på arbejdet og når man prøver at sove. Problemer fra nakken kan også forårsage smerter omkring skulderbladet eller ud i armen, og kan endda give gener som hovedpine eller tinnitus.

Nakkesmerter går nogle gange hånd i hånd med alvorlige symptomer, der kan kræve nærmere udredning. Hos FysioDanmark Brønderslev kan du forvente en grundig undersøgelse, så vigtige ting ikke bliver overset i farten.

Hvis du er en af de mange danskere, der oplever nakkesmerter og føler dig begrænset af dem, så book en konsultation med det samme!

Skuldersmerter kan være meget begrænsende både på arbejde og under sport såvel som når du har fri og endda om natten. Heldigvis har vi nogle erfarne og veluddannede fysioterapeuter, der forstår sig på kroppens mest mobile led og kan hjælpe dig til at komme af med dine gener. Book en konsultation med det samme!

Hvis du har et skulderproblem, som har vist sig meget vanskeligt og eventuelt ikke har responderet på andre forsøg på at komme problemet til livs, kan du booke en specialistbehandling hos Claus. Bemærk, at Claus arbejder som specialist uden for sygesikringen, hvilket vil sige, at du hverken behøver eller kan bruge en henvisning fra lægen, og behandlingen koster en højere end normal takst. Du kan dog fortsat få tilskud fra danmark.

Hoftesmerter kan skyldes mange ting, og nogle gange stammer de symptomer du kan mærke omkring hoften faktisk et andet sted fra som fx lænden. Derfor er det en god idé med en grundig undersøgelse, før du beslutter dig for, hvilken type behandling, der kan være rigtig for dig. Book en konsultation hos en af vores hoftespecialister Daniel eller Leika.

Hvis du allerede ved, at artrose udgør en væsentlig del af dit problem, så book en konsultation ved en af vores certificerede GLA:D® fysioterapeuter, Leika eller Maria.

Hos FysioDanmark Brønderslev ser vi alle former for knæproblemer. Alle vores fysioterapeuter forstår sig på knæ både isoleret set og i den sammenhæng dine knæ har med kroppens omkringliggende led. Book en konsultation i dag og få en grundig undersøgelse af dit problem og en plan for, hvordan du kan slippe af med dine gener.

Hvis du har en idrætsrelateret knæskade, så book en konsultation hos en af vores specialister i idrætsfysioterapi Daniel eller Kristina.

Hvis du allerede nu ved, at dine gener primært skyldes artrose, så book en konsultation hos en af vores certificerede GLA:D® terapeuter Leika eller Maria.

Your Content Goes Here

Hos FysioDanmark Brønderslev er vi opmærksomme på foden og den belastning som den udsættes for på daglig basis. Det er vigtigt at fodens funktion er velfungerende under bevægelse, da man ellers kan forvente at få overbelastningsskader/fejlstillinger som også potentielt kan resultere i smerter andre steder i kroppen.

Der findes mange forskellige typer hovedpine, men tit er hovedpine relateret til nakken, og når dét er tilfældet kan den behandles effektivt og ofte hurtigt. Vi kan som regel i løbet af kort tid afgøre, om din hovedpine skyldes et problem i bevægeapparatet, så hvis du døjer med hovedpine skal du ikke tøve med at booke en konsultation.

Your Content Goes Here

Måske synes du ikke, at de udfordringer, du oplever, helt passer ind under en af de ovenstående overskrifter. Som fysioterapeuter har vi både forstand på – og arbejder med – stort set alt, der har med kroppen at gøre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit problem er noget vi kan hjælpe med, så tøv ikke med at kontakte klinikken; det koster ikke noget at spørge.

Mener du allerede nu, at fysioterapi må være løsningen, så book en konsultation med det samme.

FysioDanmark Brønderslev tilbyder desuden

Hos FysioDanmark Brønderslev har vi specialister inden for både det muskuloskeletale område og sportsfysioterapi. Vi tilbyder specialiseret udredning & diagnosticering, behandling og eventuelt Second Opinion. Læs mere her.

Hos FysioDanmark Brønderslev kan du få vederlagsfri fysioterapi, hvis du har en henvisning, som berettiger dig til det. Vi har stor erfaring særligt med neurologiske sygdomme.

FysioDanmark Brønderslev er godkendt behandler i forhold til dit frie valg af genoptræning. Det betyder, at hvis du har ret til et genoptræningsforløb (fx efter en operation) og kommunen ikke har givet dig et tilbud om genoptræning inden for én uge, kan du frit kontakte os. Så vil vi med glæde hjælpe med at varetage din genoptræning uden yderligere ventetid.

Hos FysioDanmark Brønderslev tilbyder vi forløb med træning efter GLA:D® konceptet. GLA:D® står for Godt Liv med Artrose i Danmark og er et dansk projekt, som har fundet at træning og uddannelse har en god effekt på folk med hofte- og knæartrose.

Artrose betyder på dansk slidgigt, men grunden til at kalde det artrose er, at slidgigt leder tankerne hen på slidte bruskflader. På trods af at slidte bruskflader er en del af det at have slidgigt, er hele ledet påvirket ved artrose og en mere rammende dansk definition vil derfor være ledsvigt. Artrose er en vedvarende sygdom og GLA:D® forløbet skal klæde den enkelte på til at håndtere og arbejde med dette igennem træning. Der ses generelt reduktion af smerter, nedsat medicinforbrug og øget livskvalitet som følge af GLA:D® forløbene. Se mere på www.glaid.dk.

Du kan booke en tid hos en af vores certificerede GLA:D® terapeuter Leika eller Maria med det samme her.

Pris med henvisning

145 kr. for test og undervisning + 116,76 kr. per træningspas (x16). Samlet pris: 2.013,16 kr.

Du får 944 kr. tilbage fra danmark, hvis du er medlem.

Pris uden henvisning

145 kr. for test og undervisning + 124 kr. per træningspas (x16). Samlet pris: 2.129 kr.

Du får 944 kr tilbage fra danmark, hvis du er medlem.

Hos FysioDanmark Brønderslev tilbyder vi GLA:D® RYG til patienter med længerevarende eller tilbagevendende rygsmerter. GLA:D® Ryg er udviklet af forskere og behandlere på Syddansk Universitet.

Du har muligvis hørt om GLA:D® for hofte og knæ, som består af et uddannelses- og træningsforløb for patienter med hofte- eller knæsmerter. GLA:D® RYG er opbygget på samme måde for mennesker med rygsmerter. GLA:D® RYG foregår på små hold på klinikken og består af en indledende konsultation, hvor dit udgangspunkt fastlægges. Herefter modtager du 2 undervisningssessioner om ryggen og smerter samt 16 timers træning fordelt over 8 uger. Afslutningsvis vurderer vi din fremgang og drøfter planen for dig fremadrettet.

Du kan læse mere om GLA:D® RYG på Syddansk Universitets hjemmeside eller booke en konsultation med det samme hos en af vores certificerede GLA:D® RYG terapeuter, Claus eller Kim.

Pris med henvisning

145 kr. for test og undervisning + 116,76 kr. per træningspas (x16). Samlet pris: 2.013,16 kr.

Du får 944 kr. tilbage fra danmark, hvis du er medlem.

Pris uden henvisning

145 kr. for test og undervisning + 124 kr. per træningspas (x16). Samlet pris: 2.129 kr.

Du får 944 kr tilbage fra danmark, hvis du er medlem.

Hos FysioDanmark Brønderslev Fysioterapi behandler vi børn i alle aldre og med forskellige problemstillinger. Vi sætter barnet i centrum og behandler ud fra barnets problemstillinger, interesser og mål. Vi har gode træningsforhold både til store og små.

Vi behandler følgende grupper indenfor børneområdet.

  • Børn med sansemotoriske forstyrrelser.
  • Børn med sportsskader.
  • Børn med diagnose.
  • Børn og fødder.
  • Børn med smerter i nakke, ryg mv.

Vi behandler både med og uden henvisning. Nogle børn med varige lidelser har adgang til vederlagsfri fysioterapi, spørg evt. egen læge eller fysioterapeuten for mere info.

Fysiomassage er for dig, der føler dig øm eller anspændt eller plaget af muskelsmerter. Det kan også være oplagt til dig, der blot søger generel velvære.

Hvis du har en nyopstået smerteproblematik, anbefaler vi, at du booker en almindelig konsultation inden du prøver massage, da det ikke er alle former for smerter, hvor årsagen kan behandles direkte med massage. Fysiomassage kan dog ofte stadig være et godt supplement til den træning eller anden form for behandling, som iværksættes.

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here