Priser

Hvis du har en henvisning fra din læge, betaler du kun den takst, som er angivet under "patientandel". Det er også muligt at modtage fysioterapeutisk behandling uden en henvisning, men så betaler man det fulde honorar selv.

Er du desuden medlem af sygesikring "danmark", vil du få refunderet en del af honoraret uanset om du har en henvisning eller ej. Læs mere på danmarks hjemmeside.

Specialistbehandling

Lene Reeberg Nielsen arbejder uden for sygesikringen som specialist. Hos Lene er en henvisning fra din egen læge hverken nødvendig eller anvendelig. For behandling ved Lene betales altid 299 kr. for både første og fremtidige konsultationer. Den almindelige sygesikring betaler ikke en del af honoraret, men du kan stadig få refunderet en del, hvis du er aktivt medlem af "danmark".

Træning

Udover individuel fysioterapeutisk behandling, har vi også udmærkede træningsfaciliteter. Alle er velkommen i vores træningscenter, uanset om man har skavanker eller er frisk som en havørn. Hvis du ikke har en henvisning fra lægen, og ønsker at træne hos os, er det billigst for dig at vælge et månedsabonnement. Læs mere her.

Regninger sendes som udgangspunkt som e-mail. Regninger betales fortsat på klinikken ifm. behandling. Vi har derfor brug for din mailadresse, når vi opretter dig. Regninger fremsendt som almindelig post bliver pålagt et gebyr på 25,00 kr.