Vederlagsfri fysioterapi

Gennem din læge kan du få en henvisning til vederlagsfri fysioterapi. Vederlagsfri fysioterapi betyder, at du uden omkostning kan træne under fysioterapeutisk supervision. I nogle tilfælde kan du også være berettiget til forskellige former for individuel behandling. Du kan læse mere om reglerne på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Vi har hos Fysiodanmark Brønderslev stor erfaring med vederlagsfri forløb indenfor en bred vifte af diagnosegrupper. Et vederlagsfrit forløb hos os indeholder tre trin.

Første konsultation

En indledende samtale og undersøgelse, der fastlægger, hvad dine udfordringer består af, samt hvordan de skal tackles.

Træning

Træningen foregår som udgangspunkt her på klinikken og kan have forskellige formål, herunder at forbedre (eller forhindre nedgang i) styrke, balance, kredsløb, muskelmasse mm. Visse diagnoser giver adgang til særlige holdtilbud, vi har skræddersyet til at håndtere netop de udfordringer, der typisk ses i forbindelse med den givne diagnose. Se mere om vores holdtilbud her.

Test

Med regelmæssige mellemrum vil vi teste din funktionelle kapacitet, og se om træningen virker efter hensigten eller om noget trænger til at blive tilpasset. I samme omgang tager vi en snak om, hvad du synes om forløbet og om noget skal ændres for bedre at imødekomme dine preferencer. Vi har høje ambitioner på vores patienters vegne!