Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger

Du finder os på Nordens Allé 61, 9700 Brønderslev. Yderligere kontaktoplysninger ses nederst på siden. Der er parkeringspladser og handicapparkering ved klinikken. Medbring dit gule sygesikringskort og indlæs det ved fremmøde. Dit forløb begynder med en fysioterapeutisk undersøgelse, hvorefter plan og mål for forløbet tilrettelægges. Efter første konsultation aftaler du og din fysioterapeut tidspunkt for eventuelle opfølgende konsultationer.

Betaling

Gældende takster kan ses her. Du kan betale med Dankort, Mastercard eller MobilePay. Du kan altid vælge at få tilsendt din regning elektronisk. Såfremt et forsikringsselskab betaler dine behandlinger, skal vi modtage dokumentation på e-mail broenderslev@fysiodanmark.dk inden opstart af behandling og træning. Under et forsikringsforløb kan der forekomme ydelser uden dækning fra hverken sygesikring eller forsikringsselskab.

Kontakt/ændring af aftale/afbud

Du kan til enhver tid nemt lave, aflyse eller ændre aftaler via Booking knappen øverst på siden. Du er desuden altid velkommen til at ringe til os på 98 80 03 98 eller sende en mail på broenderslev@fysiodanmark.dk.

Telefonen er åben mandag-torsdag fra kl. 7:30-14:00 og fredag fra kl. 7:30-13:00. Ring i dette tidsrum, hvis du ønsker at lave, ændre eller aflyse en aftale. Afbud kan meldes hele døgnet på ovennævnte e-mail eller på telefonsvareren, hvis du ringer uden for telefontid. Du kan desuden melde afbud på SMS til 23 36 03 98. Afbud skal meldes så hurtigt det er muligt, af hensyn til planlægning – senest kl. 9.00 på behandlingsdagen.

For sent afbud eller udeblivelse fra behandling koster et gebyr på kr. 311,21.

Hygiejneforhold

Vi tilstræber at vise størst muligt hensyn til hinanden. Du skal møde velsoigneret og i rent tøj. Hvis der er andre personer til stede i venteværelset, beder vi jer holde afstand til hinanden. En fysioterapeut kalder dig ind og kan bede dig bekræfte, at du ikke har haft symptomer på sygdom de seneste 48 timer. Der er ingen bemanding i receptionen. Vi bruger engangslagner og lejlighedsvis værnemidler ved undersøgelse og behandling. Dette afregnes med en engangsydelse på 35,00 kr. pr. behandlingsforløb. Forsikringsselskaber dækker typisk ikke denne ydelse. Brug håndsprit, når du ankommer og igen når du forlader klinikken. Håndsprit forefindes mange steder i huset. Vær med til at holde den gode hygiejne!