Om træning

Hos FysioDanmark Brønderslev tilbyder vi et væld af spændende træningsmuligheder lige fra almindelig styrke- og kredsløbstræning til genoptræning og personlig træning. Desuden får du med et abonnement eller klippekort til vores fitnesscenter automatisk adgang til vores forskellige hold.

Du behøver ikke have nogen skavanker for at træne hos os, men især hvis du har, er vi det oplagte valg. Fordelen ved at vælge FysioDanmark Brønderslev er, at vi – udover at have stor kompetence inden for fysisk træning – sætter dit helbred i højsædet; du vil altid have mulighed for input og feedback, hvad end du søger træningsoptimering, skadesforebyggelse eller vejledning i forhold til en eksisterende smerteproblematik eller måske endda handicap eller sygdom.

Holdtræning

Vi har flere spændende og udfordrende hold, herunder pilates, Fysio Flow, samt særligt målrettede træningshold for dig med en specifik diagnose (fx Parkinsons, Sclerose)

Træning i vores fitnesscenter

I vores veludstyrede fitnesscenter kan vi imødekomme nærmest ethvert behov fra tung styrketræning til tidlig genoptræning efter operation. Desuden får du automatisk adgang til superviseret træning, hvor en fysioterapeut kan kigge med over skulderen, svare på spørgsmål og korrigere øvelser eller program efter behov.

Personlig træning

Vi hjælper dig med at nå dine mål uanset dit niveau. Vi har skræddersyet specielle træningsforløb både til dig, der trænger til at se håndgribelige resultater, og til dig som gerne vil lære, hvordan du bliver din egen træner.