Træningsabonnement

Vi tilbyder nedenstående abonnementstyper til træning på klinikken. Alle typer giver adgang til alle klinikkens træningstilbud. For de flestes tilfælde vil et månedsabonnement være den mest oplagte løsning, da det både giver adgang til fri træning samt et væld af spændende holdtilbud. Et klippekort kan være aktuelt for dig, hvis du primært er interesseret i enkelte hold, som du kun ønsker at deltage i fx én gang om ugen.

Du kan købe vores månedsabonnement med automatisk betalingsservice online ved at oprette dig selv som nyt medlem her. Følg linket og vælg “Nyt medlem” øverst i menuen. Når du er oprettet, får du muligheden for at købe et medlemsskab. Vilkårene fremgår undervejs i oprettelsesprocessen og kan afvises undervejs.

Hvis du vil have et 10-turs kort eller et halv- eller helårsabonnement, kan du betale beløbet via MobilePay til 935346. Sørg for at notere dit fulde navn og/eller eksisterende medlemsnummer ved overførslen. Så opretter vi det pågældende medlemsskab til dig i løbet af 24 timer. Du kan også købe et almindeligt månedsabonnement via MobilePay (hvis du ikke ønsker at tilmelde dig betalingsservice). Bemærk, at du skal have været i et forløb eller på anden vis være oprettet i vores system, inden vi kan lave et abonnement til dig.

Familieabonnement​

Få et samlet abonnement og spar penge, hvis I er flere fra familien, som gerne vil træne. Henvend dig på klinikken, hvis du er interesseret i et månedsabonnement til hele familien.