Træning i vores fitness center

Hos FysioDanmark Brønderslev finder du alt, hvad du kan have brug for. Vi har en stor mængde udstyr til både styrke- og kredsløbstræning, men også mere specialiseret udstyr til eksempelvis træning af din balance.

Hos os er der plads til enhver uanset niveau – du kan opleve at have sportsfolk til højre for dig og en person med halvsidig lammelse til venstre for dig. Vi vægter en god atmosfære, hvor folk hilser på hinanden.

Træning ved FysioDanmark Brønderslev adskiller sig fra et almindeligt fitnesscenter på flere fronter:

  • Vi ved hvem du er.
  • Vi kender din målsætning.
  • Vi involverer os.
  • Du har adgang til vores ekspertise inden for ikke kun planlægning og udførsel af fysisk træning, men også inden for skader, smerte og eventuelt sygdom eller handicap.

Hvordan kan jeg træne?

For at sikre et højt kvalitetsniveau, er det nødvendigt at booke sin træning i forvejen, så vi altid ved hvem og hvor mange, der dukker op. På skemaet kan du se, hvilke tidspunkter centret er åbent til fri træning. De grønne felter viser, hvornår der er superviseret træning, hvor en fysioterapeut er til stede. På de gule felter har du stadig adgang til centret, men det er ikke sikkert, at der vil være en fysioterapeut på det givne tidspunkt. Dog er vi altid i huset, hvis du har brug for os. Du kan booke træning i menuen øverst på siden eller ved at klikke her.

Du kan også få adang til vores træningscenter uden for klinikkens åbningstid, fra klokken 5:00 om morgenen til 23:00 om aftenen alle ugens dage. Klik her, hvis du er interesseret i at træne uden for klinikkens åbningstid.

Priser

Du kan træne i vores fitnesscenter enten hvis du har et månedsabonnement eller et klippekort. Begge løsninger giver adgang til både fri træning og også alle vores hold. Et klippekort kan være relevant for dig, der primært er interesseret i at deltage i et enkelt hold en gang om ugen eller sjældnere. Se flere detaljer her. Vi gør venligst opmærksom på, at selvom der ofte vil være en fysioterapeut til stede, er træning ultimativt på eget ansvar.