Specialiseret fysioterapi

Klinisk specialist

Hos FysioDanmark Brønderslev kan du blive undersøgt og behandlet af en klinisk specialist i muskuloskeletal fysioterapi. En specialist i muskuloskeletal fysioterapi er en fysioterapeut, der har gennemgået en årelang efteruddannelse og eksaminering, som giver ham eller hende ekstraordinære kompetencer i forhold til undersøgelse, diagnostik og behandling af bevægeapparatet.

Book en tid hos en klinisk specialist, hvis du har et problem, der kræver noget ud over det sædvanlige. En klinisk specialist er også et oplagt valg, hvis du ønsker en Second Opinion efter at have set en anden sundhedsprofessionel. Klinikkens to specialister er Kim Vinther Pedersen og Claus Asmussen Hou.

mt logo
IFOMPT logo

Sportsfysioterapi

Har du fået en sportsskade eller har du smerter, der forhindrer dig i at deltage i sport, kan du booke en tid hos en af vores certificerede sportsfysioterapeuter. Daniel, Kristina og Leika har gennemført en omfattende efteruddannelse ved Dansk Selskab for Sportsfysioterapi, hvilket giver dem dybdegående indsigt i, hvordan idrætsskader opstår og behandles.