Idrætsklinikken er en afdeling af FysioDanmark Brønderslev, der specialiserer sig i idrætsrelaterede skader og performance. I idrætsklinikken vil du møde fysioterapeuter med grundig specialuddannelse og bred erfaring inden for mange sportsgrene, som sætter dem i stand til at give dig en hurtig og kompetent udredning og behandling, så du kan deltage i din idræt ugeneret af skader.

 • Genoptræning

  Kommer du til skade under din sport, gør det ikke kun ondt; du kan også blive konfronteret med vanskeligheder i forbindelse med at genfinde dit tidligere niveau eller du kan være uheldig at opleve, at skade indtræffer igen (og igen). Derfor er det vigtigt i forbindelse med en skade, at du får den hjælp du har brug for, så din krop igen kommer til at kunne møde de høje krav, din sport stiller. Hos FysioDanmark Brønderslev kan du finde den hjælp – Vi hjælper dig sikkert tilbage på banen!

 • Præstationsoptimering

  Til den skadefri idrætsudøver eller i forlængelse af et genoptræningsforløb kan vi tilbyde vores ekspertise og know-how omkring kroppen, og hjælpe dig til at komme i den stærkeste, hurtigste og mest modstandsdygtige form, du kan levere.

 • Sportsskadestue

  På vores sportsskadestue har du hver mandag og fredag morgen kl. 8-9 mulighed for at få en hurtig professionel vurdering af, hvorvidt en nyopstået skade bør afholde dig for at gennemføre træning og/eller kamp eller om du har grønt lys for at deltage. Du kan møde op med din akutte skade og på kort tid få svar på, hvad der er galt, og på hvordan du skal håndtere skaden fremadrettet, samt om der er behov for eventuel yderligere behandling. Du behøver ingen henvisning fra din læge og der er ingen tidsbestilling (grundet covid-19 beder vi dig dog ringe i forvejen og melde din ankomst).

  Pris: 125 kr. Mulighed for tilskud fra “danmark”.
 • Klubaftaler

  Idrætsklinikken kan skræddersy aftaler med idrætsklubber efter ønske eller behov. Vi kan eksempelvis arrangere foredrag og undervisning, skadesforebyggende og/eller præstationsoptimerende træning, fri adgang til den akutte sportsskadestue og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Har du en forespørgsel, så skriv direkte til sportsfysioterapeut Danieldaniel@broenderslevfysioterapi.dk