Idrætsklinik

Idrætsklinikken er en afdeling af FysioDanmark Brønderslev, der specialiserer sig i idrætsrelaterede skader og performance. I idrætsklinikken vil du møde fysioterapeuter med grundig specialuddannelse og bred erfaring inden for mange sportsgrene, som sætter dem i stand til at give dig en hurtig og kompetent udredning og behandling, så du kan deltage i din idræt ugeneret af skader.

Genoptræning

Kommer du til skade under din sport, gør det ikke kun ondt; du kan også blive konfronteret med vanskeligheder i forbindelse med at genfinde dit tidligere niveau eller du kan være uheldig at opleve, at skade indtræffer igen (og igen). Derfor er det vigtigt i forbindelse med en skade, at du får den hjælp du har brug for, så din krop igen kommer til at kunne møde de høje krav, din sport stiller. Hos FysioDanmark Brønderslev kan du finde den hjælp – Vi hjælper dig sikkert tilbage på banen!

Præstationsoptimering

Til den skadefri idrætsudøver eller i forlængelse af et genoptræningsforløb kan vi tilbyde vores ekspertise og know-how omkring kroppen. Sådan hjælper vi dig til at komme i den stærkeste, hurtigste og mest modstandsdygtige form, du kan levere.

Sportsskadestue

På vores sportsskadestue har du mulighed for at få en hurtig professionel vurdering af, hvorvidt en nyopstået skade bør afholde dig for at gennemføre træning/kamp eller om du har grønt lys for at deltage. Du kan møde op med din akutte skade og på kort tid få svar på, hvad der er galt, og på hvordan du skal håndtere skaden fremadrettet. Vi kan desuden hjælpe dig med at afgøre, om der er behov for eventuel yderligere behandling. Du behøver ingen henvisning fra din læge – Book en tid med det samme hos Daniel, Leika eller Kristina med det samme!

Pris: 159 kr. Mulighed for tilskud fra “danmark”.

Klubaftaler

Idrætsklinikken kan skræddersy aftaler med idrætsklubber efter ønske eller behov. Vi kan eksempelvis arrangere foredrag og undervisning, skadesforebyggende og/eller præstationsoptimerende træning, fri adgang til den akutte sportsskadestue og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål eller ønsker? Skriv til Daniel med det samme på daniel.pedersen@fysiodanmark.dk