Personlig træning

ʻDe, som mener, at de ikke har tid til motion, må før eller siden sætte tid af til at være syg …!ʼ
Edward Stanley – engelsk politiker 1826 – 1893

Det er et barsk udsagn, som desværre rummer en god portion sandhed. Din krop har nemlig behov for at blive brugt. Uden aktivitet vil musklerne svinde ind, dine knogler og led blive svagere – og dit kredsløb fungere dårligere. Øv! Vi kan hjælpe dig godt igang med personlig træning.

Personlig træning

Fysiodanmark Brønderslev Fysioterapi tilbyder personlig træning opbygget efter dine ønsker og mål. Den personlige træning er både for dig der vil tabe dig, øge din muskelmasse eller ønsker hjælp til en mere aktiv livsstil. Vi tilbyder 8 ugers personlig træning som kan udvides til længere forløb efter aftale. Vi kan også tilbyde online personlig træning som du kan læse om her. Herunder kan de forskellige forløb vi tilbyder ses. Hvis de ikke helt passer til dig, er du velkommen til at skrive til os og få et tilbud. Der er også mulighed for at træne med en af vores fysioterapeuter i vores træningssal, hvis du har behov for at blive holdt i ørene.

8 ugers kost- og træningsforløb som indeholder:

  • Startmåling, tanitascreening og målsætningssamtale, træningsprogram og kostplan til perioden, teknikgennemgang i vores træningssal, opfølgning på mail mindst 1xugt og en slutmåling + tanitascreening.
    • intropris: 2499,00

8 ugers træningsforløb som indeholder

  • Målsætningssamtale, træningsprogram til perioden, teknikgennemgang i vores træningssal og opfølgning på mail mindst 1xugt.
    • intropris: 1999,00

8 ugers kostplansforløb

  • Startmåling, tanitascreening og målsætningssamtale, kostplan til perioden, opfølgning på mail mindst 1xugt og en slutmåling + tanitascreening.
    • intropris 1999,00