Holdtræning

Hos FysioDanmark Brønderslev tilbyder vi mange forskellige hold, hvad end du søger et ganske særligt træningskoncept eller du bare ønsker at lægge tøjlerne i en kompetent instruktørs hænder og lade vedkommende sørge for, at du kommer gennem en produktiv træning.

Du har fri adgang til vores træningshold, hvis du har et månedsabonnement i vores træningscenter. Du kan desuden vælge at træne på hold med et klippekort, som kan være en relevant løsning for dig, der eventuelt kun er interesseret i et enkelt hold om ugen.

Månedsabonnement

299DKKmåndeligt

Familieabonnement (fra)

225DKKmånedligt

10-turs klippekort

599DKK

Vederlagsfri fysioterapi

De hold, der kræver en henvisning fra din læge, er naturligvis gratis at deltage i, når man er berettiget til vederlagsfri fysioterapi.

For dig med en særlig diagnose

Hvis du har en neurologisk sygdom, har vi skræddersyet specielle holdtilbud, som måske lige er noget for dig. Se mere i menuen til højre.

Pilates er en internationalt anerkendt form for styrketræning med et stort fokus på kroppens kernemuskler herunder mavemuskler, ryg og bækkenbund. Udover bedre styrke og stabilitet kan du forvente at opnå en øget kropskontrol og bevægelighed.

Hos FysioDanmark Brønderslev tilbyder vi både pilateshold til begyndere og gravide, men også til erfarne udøvere, som er klar til at tage træningen til det næste niveau.

Til Flow & Bevægelse får du løsnet op i kroppen og øget din smidighed og bevægelighed. Det er samtidigt et hold, hvor du kommer til at arbejde med din vejrtrækning og får lov at mærke, hvordan krop og sind hænger uløseligt sammen. Flow & Bevægelse er en måde, hvorpå du kan opnå øget generel velvære.

Vores all-round hold er et tilbud til dig, der ønsker en komplet træning af både kroppens muskulatur og kredsløb, men også dens smidighed samt forskellige andre færdigheder. På all-round holdet vil du blive taget igennem en række varierede fysiske udfordringer – typisk i et cirkeltræningsformat – som er designet til at gøre dig til en sundere og stærkere udgave af dig selv. Holdet findes i 4 forskellige sværhedsgrader. Principperne er altid de samme uanset sværhedsgrad, men du kan forvente at blive udfordret i højere grad på de sværere hold.

All-round 1 henvender sig primært til dig, der måske ikke har så meget farve tilbage i håret, og som af den ene eller anden grund ikke har så god styrke, bevægelighed eller balance som du plejede at have.

All-round 2 har et niveau, der ligger cirka midt mellem all-round 1 og all-round 3. Alle kan være med her, men det er et krav, at du skal kunne komme op og ned fra gulvet på egen hånd.

All-round 3 er holdet for dig, som ikke er bange for at fejle de første par gange du prøver noget nyt. På all-round 3 kommer du til at opleve, at resultater realiseres, når du arbejder på grænsen af din formåen.

All-round senior minder om All-round 1, men her tages ekstraordinært hensyn til stærkt begrænset mobilitet og eventuelle smerter eller gamle skader. All-round senior er også åbent for dig, som er bevilget vederlagsfri fysioterapi.

Yin yoga er en særlig form for yoga, hvor vi laver øvelser, som strækker og smidiggør din krop og dit sind. Yin yoga hjælper dig til at slippe dybe spændinger. Til Yin yoga bruger vi ofte forskellige redskaber og hjælpemidler, som hjælper alle med at komme bedst muligt ind i stillingerne uden at spænde unødigt op andre steder i kroppen. Det betyder også, at du kan få udbytte af træningen selvom din dygtighed måske ligger under eller over holdets andre deltagere.

Kom i varmt, løst tøj.

Hvis du har eller har haft problemer med hjertet – eller hvis du er i risiko for at udvikle problemer – så skal du i gang med træning! Vi har designet et holdtilbud, der bogstavelig talt skal hjælpe med at holde dig i live og også øge din livskvalitet. Men bare rolig; selvom omstændighederne er alvorlige, kan træningen godt være sjov.

Hos FysioDanmark Brønderslev har vi mange års erfaring med neurologiske sygdomme. Parkinsons sygdom er en tilstand, hvor man ofte oplever, at man pludselig får sværere og sværere ved de ting, man plejede at kunne. Derfor bliver det bydende nødvendigt med fysisk træning, hvis man ønsker at bevare både sit fysiske, men faktisk også sit kognitive, funktionsniveau.

På vores Parkinsonshold kan du desuden møde andre, som går gennem lignende ting i livet, og du har mulighed for at tale med dem, om de oplevelser I deler.

Du skal have en henvisning fra din læge for at deltage i dette hold.

Hos FysioDanmark Brønderslev har vi mange års erfaring med neurologiske sygdomme.

Holdet henvender sig til dig med sclerose, som er selvhjulpen og har gangfunktion. Træningen består af selvstændig opvamning, styrketræning, funktionstræning og konditionstræning. Herudover vil der også være fokus på kognitive elementer, som oftest også opleves som udfordring for dig med sclerose.
Der er en fysioterapeut til stede under hele træningen, som har lavet en plan for den enkeltes træning.

Udover det træningsmæssige aspekt, byder scleroseholdet også på et stærkt socialt sammenhold, hvilket giver dig mulighed for at mødes og snakke med andre, som går igennem lignende ting i livet.
Er du ny, og ønsker du at deltage, så tag kontakt til klinikken på 98800398 og book en tid ved en af vores fysioterapeuter.

Du har brug for en henvisning fra din læge for at deltage på dette hold.

Holdet henvender sig til personer med halvsidig lammelse. Der arbejder med balance-, stabilitets- og koordinationsøvelser samt styrke-, konditions- og udholdenhedstræning; Kort sagt alt hvad du kan have brug for efter at have pådraget dig en halvsidig lammelse. Der lægges stor vægt på inddragelse af den lammede side under hele træningen. Selvom der er tale om et hold, tilpasses træningen til individets og den enkeltes udfordringer og målsætning.

Du skal have en henvisning fra din læge for at deltage på dette hold.