Vi holder åbent

Har du brug for fysioterapi under coronakrisen, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med stort set alle de samme problemer som altid, men nogle ting gør vi på en ny måde.

Vi passer på dig

Vi opretholder et højt hygiejneniveau på klinikken. Alle kontaktflader rengøres og desinficeres løbende, og fysioterapeuterne bærer værnemidler. Vi stiller også nogle krav til dig, så vi sammen kan minimere risikoen for smitte.

 • Der er ingen adgang til klinikken for personer, som har haft tegn på sygdom inden for de seneste 48 timer.
 • Du vil blive bedt om at spritte dine hænder af. Vi forventer, at du møder velsoigneret og i rent tøj.
 • Der er ingen betjening i receptionen, og alle bedes holde min. 2 meters afstand til hinanden.
 • Efter behandling vil du få tilsendt en faktura, så du kan afregne for behandlingen hjemmefra.
 • Vi beder dig desuden følge Sundhedsstyrelsens 5 generelle råd for forebyggelse af smittespredning i samfundet.

Hvis du er i særlig risiko

Tilhører du en særlig risikogruppe ift. covid-19 eller er du på anden vis utryg ved at møde fysisk op på klinikken, så tilbyder vi en videokonsultation. Du kan se mere om videokonsultationer i kolonnen til højre/nedenfor.

Er du eller en af dine pårørende i øget risiko, anbefaler vi, at du læser Sundhedsstyrelsens pjece, som kan findes ved at følge dette link.

Det kan under visse omstændigheder lade sig gøre at komme ind til en almindelig fysisk konsultation, selvom man tilhører en særlig risikogruppe. Det kan det, hvis vi i fællesskab vurderer, at konsekvenserne ved udeblivende behandling opvejer en eventuel smitterisiko.

Træning ved FysioDanmark Brønderslev

I overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger, er træningssalene fortsat åbne. Træning foregår langt hen ad vejen som du kender det, men der er naturligvis nogle hygiejnemæssige forhold, du skal være opmærksom på:

 • Vi har begrænset antal personer i salen til højst 10 ad gangen. Det betyder også, at der er plads til færre personer på holdene, så vi opfordrer til, at man booker sin træning i god tid og for så vidt muligt fordeler sig på hold/tidspunkter, hvor der ikke er så mange tilmeldte.
 • Der er begrænset adgang til omklædningsrum.
 • Du skal spritte dine hænder inden og efter træning. Derudover skal du af hensyn til den næste bruger desinficere udstyr og kontaktflader efter brug. Der er håndsprit og servietter med desinficerende middel til stede i rigelige mængder.
 • Gør dit bedste for at holde 2 meters afstand til andre personer i træningssalen.
 • Hvis du gerne vil benytte vores måtter, skal du medbringe et stort, rent håndklæde til at lægge over måtten.

Vi stoler på, at vi i fællesskab hurtigt får opbygget nogle gode vaner og tager hensyn til hinanden; så er der intet, der forhindrer os i at give den gas til træning!

Videokonsultation ved FysioDanmark Brønderslev

Hvis du har et problem af mildere karakter og/eller tilhører en særlig risikogruppe ift. covid-19, tilbyder vi en videokonsultation. Under en videokonsultation kan du og din fysioterapeut se hinanden og tale sammen, akkurat som hvis I havde været i samme lokale. At deltage i en videokonsultation er super nemt & intuitivt; det kræver ingen tekniske kundskaber og du behøver ikke andet udstyr end en smartphone eller en bærbar PC/Mac.

På video kan du, præcis som normalt, forklare din situation for fysioterapeuten, der sagtens kan gennemføre en undersøgelse ved at iagttage dine bevægelser og høre dine forklaringer. Fysioterapeuten kan herefter give dig den rigtige vejledning og vise dig relevante øvelser, så du kan komme dit problem til livs.

Når du booker en videokonsultation, skal du ikke møde op på klinikken. I stedet modtager du et link på e-mail, der dirigerer dig til FysioDanmark Brønderslevs nye virtuelle venteværelse. Linket kan følges enten via din smartphone eller PC/Mac, hvis du har kamera, højtaler & mikrofon (standard i de fleste laptops/bærbare PC).

Pris for videokonsultation/telefonkonsultation

 • 153,89 kr. hvis du har en henvisning fra din læge.
 • 253,53 kr. hvis du ikke har en henvisning fra din læge.
 • Har du en henvisning til vederlagsfri fysioterapi, koster konsultationen naturligvis ikke noget for dig.

Er du aktivt medlem af “danmark”, kan du få tilskud som normalt. De fleste forsikringer dækkes ligeledes denne type konsultation akkurat ligesom en almindelig konsultation; vi anbefaler dog, at du kontakter din forsikring, hvis du er i tvivl.