Neuromuskulær elstimulation (NMES)

Hos Fysiodanmark Brønderslev Fysioterapi benytter vi el-stimulation, som har en dokumenteret effekt til behandling og genoptræning efter skader.

Genoptræning, forebyggelse og restitution

Derfor kan vi tilbyde genoptræning til eliteidrætsudøveren, som har været udsat for skader. Med el-stimulation kan vi også tilbyde præstationsfremme og restitution efter hård træning. 

 • Genoptræning
  I forbindelse med skader i bevægeapparatet ses ofte følger i form af nedsat muskelstyrke og evne til at aktivere muskulatur. Ved hjælp af el-stimulation faciliteres disse muskler til at arbejde. Ydermere kan disse muskler trænes særdeles effektivt ved hjælp af el-stimulation. Træningen kan påbegyndes på et tidligere stadie og musklerne kan vedligeholdes via passiv træning.
 • Præstationsfremme
  Musklerne kan trænes i funktionelle øvelser. Musklerne trænes særdeles effektivt, da der kan fyres kraftigere end kroppen selv er i stand til. Musklerne kan trænes på begge sider af et led. Den ekcentriske træning bliver særdeles kraftfuld og kan eksempelvis give hurtigere sprint og kan være forebyggende i forhold til skader i muskulaturen bag på låret.
 • Restitution
  El-stimulation kan booste kroppens naturlige restitution. Restitutionsprogrammer er velegnede mellem hårde træningspas (eksempelvis i opstartsfasen) eller i et hårdt presset program. Kan ligeledes benyttes i forbindelse med skadesbehandling.

Priser:

 • Elektroder: 70,00 kr. pr. pakke. holder typisk til 10-20 gange.
 • Leje af udstyr: 100,00 kr. om ugen.